Privacy beleid

Kinderen
Als u onder de 18 jaar bent mag u geen gebruik maken van de diensten van MailJou. Indien u jonger bent dan 18 jaar dan verzoekt MailJou geen informatie toe te sturen.

Informatie die we verzamelen

In het gratis online aanmeld/registratie scherm vraag MailJou om bepaalde informatie, zoals uw leeftijd en naar wat voor relatie u op zoek bent. Deze informatie zal echter niet publiekelijk worden, om zo uw privacy te beschermen. Als u gebruik maakt van de MailJou site dan wordt er automatisch bepaalde informatie verzameld tijdens het invoeren van de schermen, zoals uw IP adres en uw e-mail adres. Wanneer u persoonlijke berichten stuurt via de diensten van MailJou dan wordt dit opslagen maar alleen niet toegangkelijk zijn voor derden. Ook behoudt MailJou het recht klachten en/of commentaar van andere gebruikers over u te bewaren binnen de klachten afdeling van MailJou.

Ons gebruik van uw informatie

Intern maken wij gebruik van persoonlijk identificerende informatie van onze gebruikers. Dit doen wij om onze inspanningen aangaande marketing te verbeteren, het gebruik van onze site op statische wijze te analyseren en om onze inhoud te verbeteren en producten aan te bieden. Ook doen wij dit om onze site ten alle tijden te kunnen verbeteren op alle vlakken, zodat onze site voor u ten alle tijden een site is, die aan al uw wensen zal voldoen.
Ook zullen wij regelmatig e-mail sturen naar onze klanten met daarin nieuws over al onze updates. Verder kunnen we uw persoonlijke informatie gebruiken om u dingen aan te bieden die in sommige gevallen op uw interesses aansluiten, zoals bepaalde banners en promoties. Verder zullen wij uw persoonlijke informatie gebruiken voor het oplossen van problemen en meningsverschillen en het te uit kunnen voeren van onze Algemene Voorwaarden.

Vrijgeven van uw informatie

Uw persoonlijke gegevens zullen niet door ons aan derden worden verhuurt, verkocht of weggegeven zonder enige toestemming van uw kant. Wij verstrekken massa informatie aan adverteerders voor o.a. marketing en promoties, maar ook in deze situaties zullen wij geen informatie verstrekken die u als persoon zouden kunnen identificeren. MailJou werkt mee met ordehandhavers en alle derden om het intellectuele eigendom en alle andere rechten van mensen in takt te houden en om de gemeenschap een gezonde te laten zijn en blijven.
Indien u de wet heeft overtreden behouden wij ons het recht om uw persoonlijke informatie bekend te maken. Ook zullen wij ons dit recht behouden als wij van mening zijn dat onthulling nodig is om onze eigen rechten te beschermen en/of te voldoen aan gerechtelijke procedures, bevelen of andere legale processen die met onze website te maken hebben. Voor het verwerken van betalingen maken wij gebruik van externe bedrijven.

Uw gebruik van informatie van andere leden

Informatie van andere laden mag u niet gebruiken voor commerciële doeleinden, spam of illegale bedreigingen en/of het lastigvallen van andere leden.

Beheer van uw wachtwoord

Het is niet toegestaan dat u uw wachtwoord met derden deelt of aan hen bekendmaakt.
Mocht u, ondanks het voorgaande, de controle over uw wachtwoord verliezen dan kan dit grote gevolgen voor uw persoonlijke gegevens/informatie. Ook kunt u onderwerp zijn/worden van legale en bindende acties die in uw plaats/naam worden ondernomen. Daarom moet u direct uw wachtwoord wijzigen als u merkt dat deze om wat voor reden dan ook geen geheim meer blijkt te zijn.

Bekijken en aanpassen van uw persoonlijke informatie

Als u zich heeft geregistreerd bent u zelf in staat om uw gegevens op MailJou te bekijken en/of aan te passen. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend uw informatie zo snel mogelijk aan te passen na wijzigingen, door simpelweg in te loggen en de gestelde vragen die voor u op het scherm komen te staan te beantwoorden/volgen. Ook willen wij u dringend verzoeken uw wachtwoord met regelmaat te wijzigen om zo illegaal gebruik van uw account en uw gegevens te voorkomen.

Verzamelen van informatie door derden

Onze policy gaat alleen over het vrijgeven en gebruik maken van informatie die wij over u verzamelen. In het geval dat u informatie heeft vrijgegeven aan anderen die ook gebruik maken van ons systeem of andere sites op het internet is het mogelijk dat er andere regels gelden m.b.t. hun gebruik van de persoonlijke informatie die u hen heeft gegeven. Voordat u uw persoonlijke informatie aan anderen ter beschikking stelt raden wij u aan vragen te stellen, ondanks het feit dat MailJou nauw samenwerkt met betreffende partners om u van de allerhoogste privacy te kunnen verzekeren.
Wij kunnen gebruik maken van externe advertentiebureaus om advertenties te publiceren uit onze naam. Deze bedrijven mogen actietabs(singel pixel gifs of webbakens en cookies gebruiken voor het meten van de effectiviteit van de advertenties.

Veiligheid

MailJou heeft om verlies, misbruik en bijvoorbeeld wijziging van informatie onder controle te houden, veiligheidsmaatregelen genomen.
Standaard doen wij plichtmatig ons uiterste best om uw persoonlijke informatie te waarborgen. Hiervoor maken wij gebruik van firewalls en allerlei andere veiligheidsystemen. Ondanks het feit dat wij weten dat er niet zoiets is als de perfecte beveiliging voor op het internet, blijven onze technische experts er alles aan doen om u een veilig en aangenaam gebruik te laten maken van onze aangeboden services.

Informatie aanpassen of verwijderen

Voor het verwijderen of aanpassen van uw informatie uit onze database, hebben wij voor onze leden de volgende keuzes:

- Een bericht sturen aan onze klantenservice
- Inloggen met uw wachtwoord om zo uw profiel te wijzigen of te verwijderen.

Home |  Gratis aanmelden |  Uitgebreid zoeken |  Inloggen |  Over mailjou |  Algemene voorwaarden |  Privacy beleid |  Contact